Mijn aanbod

Ik wil mijn kind graag helpen, maar ik weet niet hoe. Samen kijken we hoe we jouw hulpvraag kunnen oplossen.

Dit doen we op een creatieve, ontspannen en speelse manier. Zo is het kind bewust van zijn kwaliteiten.

Ik, kindercoach Angelique, ondersteun jullie graag. Voor alle kinderen en ouders die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben.

Individuele ondersteuning op school

Begeleiding op school voor kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Samen werken we aan de zorgvraag op een ontspannen en laagdrempelige manier. Het positieve naar boven halen en de leerling in zijn kracht zetten.

Begeleiding op maat?

Kan ik je op een andere manier helpen? Neem dan gerust contact op. Samen kijken we wat jou zou kunnen ondersteunen bij jouw hulpvraag. 

1-op-1 kindercoaching

Samen werken we op een creatieve en speelse manier aan de hulpvraag. Door het zelf ontdekken van oplossingen is het kind bewust van zijn kwaliteiten.

1-op-1 jongerencoaching

Ik help je om de dingen voor jezelf op rij te krijgen en je zelfvertrouwen weer te laten groeien. Samen bespreken we wat ik voor jou kan betekenen. 

1-op-1 autismecoaching

Samen kijken we naar eigen krachten en talenten. Op een speelse en creatieve manier werken we aan jullie hulpvraag, waardoor het zelfvertrouwen groeit.

Kindermassage


Onze “heppie massage” is een ontspannen tool voor prikkelgevoelige kinderen en kinderen die vaak dagdromen.

Coaching bij echtscheiding

We staan stil bij wat een scheiding bij je kind doet en zoeken samen naar een passende oplossing om met de situatie om te gaan.

Coaching bij rouw en verlies

Kinderen vinden het vaak moeilijk om verdriet te delen. We staan stil bij wat verdriet met je kind doet en zoeken naar een oplossing om hiermee om te gaan.

Begeleiding op school

Door mijn werk in het (speciaal) onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan in pedagogisch handelen en begeleiden van kinderen en jongeren. Goed contact en vertrouwen draagt bij aan een goede samenwerking. Bekijk hier wat ik kan betekenen voor jou op school: 

Nog vragen? Bel gerust!