Mijn aanbod

Zet vandaag de volgende stap op weg naar jouw doel! Weer JA, IK WIL! tegen jezelf zeggen. 

Datgene doen wat echt goed is voor jou. Weer keuzes kunnen maken vanuit jouw verlangens en wensen. 

Verbinding maken met jezelf en weer trots en blij zijn met jezelf. Ik, vrouwencoach Angelique, ondersteun jou als vrouw graag tijdens het bewandelen van je eigen gouden pad op weg naar jouw doel: Aandacht voor jou.

Workshop intuïtief schrijven

Samen intuïtief schrijven vanuit je hart & gevoel, a.d.h.v. een thema/hulpvraag. Tijdens het intuïtief schrijven geef je woorden aan al je gedachten. Schrijf, ontdek en droom jij ook mee?

 

Begeleiding op maat?

Kan ik je op een andere manier helpen? Neem dan gerust contact op. Samen kijken we wat jou zou kunnen ondersteunen bij jouw hulpvraag. 

1-op-1 coaching

Samen creëren we weer ruimte en stel jij jezelf de juiste vragen. Je gaat het gesprek aan met jezelf en jouw doel. 

 

 

Natuur-wandelcoaching

Al wandelend gaan we op pad met de natuur als inspiratiebron bij jouw hulpvraag. Wandel je mee?Workshop voor vrouwen in het onderwijs

Een avond met mooie werkvormen waarmee jij direct de eerste stap kunt zetten naar een ontspannen en inspirerend schooljaar. 

workshop voor vrouwen in het onderwijs

Voor vrouwen in het onderwijs

Door mijn werk in het (speciaal) onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan in pedagogisch handelen en begeleiden van kinderen en jongeren. Goed contact en vertrouwen draagt bij aan een goede samenwerking. Bekijk hier wat ik kan betekenen voor jou in het onderwijs:

Nog vragen? Bel gerust!