Training Intuïtief schrijven

Intro tekst kop...

Wanneer?

In de eerste week van de elke maand organiseer ik een workshop intuïtief schrijven a.d.h.v. een thema. Samen schrijven, ontspannen, delen en ontdekken. Je hoeft geen taal-spelwonder te zijn en geen schrijfervaring te hebben. Je hoeft alleen maar open en nieuwsgierig te zijn en te genieten van het samen schrijven. Laat je verrassen door de woorden die helemaal vanzelf bij jou op papier komen. Woorden speciaal voor jou vanuit jezelf.

 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze avonden schrijven we samen a.d.h.v. een thema en wandelen we samen langs allemaal leuke (creatieve) schrijfopdrachten. Met elkaar schrijven we intuïtief, schrijven vanuit je gevoel, vanuit je hart en je onbewuste. We sturen het schrijven niet maar laten ons verrassen wat er op papier komt.

 

Waar?

 

Ik ontmoet jullie graag eerst online via Zoom, totdat ‘live’ weer mogelijk is. Samen schrijven vanuit ieder zijn eigen plek. Welkom!

 

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een fijn schrijvende pen, papier (of verwen jezelf met een mooi schrift of schrijfboek). Het kan zijn dat jullie ook bijv. potloden, stiften en/of tijdschriften nodig hebben, maar dat zal ik dan vooraf aan jullie doorgeven.

 

Wie?

Voor iedereen die graag een schrijfmomentje voor zichzelf wil hebben. Een avondje waarop jij helemaal bij jezelf mag zijn en je mag gaan ontdekken en ervaren wat het thema van de avond jou te vertellen heeft.

Tarieven workshops Intuïtief schrijven

€12,50 per workshop online
€15,00 per workshop ‘live’

 

Denk je dat deze training iets voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek