Workshop 'Intuïtief schrijven'

Schrijven vanuit je hart

Hartenbrief, schrijven vanuit je hart & gevoel. Intuïtief schrijven helpt je bij het vinden van het antwoord op je vragen. Het enige wat jij daar voor hoeft te doen is er voor open te staan. Wetenschappelijk is er bewezen dat schrijven een positief effect heeft op je mentale gezondheid. Schrijven is stress verlagend, je polsslag wordt lager en je ademhaling rustiger. Je denkt niet na over wat je gaat schrijven, je zult merken dat je hand vanzelf over het papier beweegt en het antwoord op je vraag op papier verschijnt. 

Je hoeft geen ervaring te hebben met schrijven, je stuurt niks, het gaat helemaal vanzelf. Tijdens het schrijven creëer je overzicht voor jezelf en geef je woorden aan al je gedachten. Het geeft je zelfinzicht en het brengt je dichter bij jezelf. Schrijven met jezelf, want jij weet vaak meer dan je denkt.

Voor wie?

Voor iedereen die graag een schrijfmomentje voor zichzelf wil hebben. Een avond waarop jij helemaal bij jezelf mag zijn en je mag gaan ontdekken en ervaren wat het thema van de avond jou te vertellen heeft.

 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze avonden schrijven we a.d.h.v. een thema en wandelen we samen langs allemaal leuke (creatieve) schrijfopdrachten. Met elkaar schrijven we intuïtief, vanuit je gevoel, je hart en je onbewuste. Neem je eigen pen en papier mee naar de workshop. 

intuitief schrijven workshop hartenbrief
Wanneer?

Intuïtief schrijven kan individueel, maar ook in kleine groepjes.
In de eerste week van elke maand organiseer ik een workshop intuïtief schrijven a.d.h.v. een thema. Samen schrijven, ontspannen, delen en ontdekken. Je hoeft geen taal-spelwonder te zijn en geen schrijfervaring te hebben. Je hoeft alleen maar open en nieuwsgierig te zijn en te genieten van het samen schrijven. Laat je verrassen door de woorden die helemaal vanzelf bij jou op papier komen. Woorden speciaal voor jou vanuit jezelf.
Voor individueel schrijven, 1-op-1, verwijs ik je graag naar mijn pagina 1-op-1 met mij coaching.

 
Waar?

Ik ontmoet jou gezellig bij mij in de praktijk of online via Zoom vanuit je eigen fijne plek. Samen schrijven vanuit ieder zijn eigen hart. Welkom!

Tarieven
Eenmalige deelname ‘Intuïtief schrijven’
€12,50
6 avonden deelnemen aan ‘Intuïtief schrijven’
€70,00
10 avonden deelnemen aan ‘Intuïtief schrijven’
€100,00

Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen?

Bekijk de data van de workshop ‘intuïtief schrijven’ in de agenda.

Annulering: Kan een afspraak niet doorgaan? Geen probleem, afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Betaling: Je ontvangt van mij een factuur en een betalingsverzoek via Tikkie. Er is ook de mogelijkheid om in overleg de betaling in termijnen te voldoen. Betaling betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.