Workshop 'Ja Ik Wil!'

Hoe gaaf zou het zijn om samen met andere leerkrachten het einde en/of nieuwe schooljaar te starten met een check-in momentje voor jezelf? Een moment om even bewust stil te staan bij jouw (onderwijs)rugzak o.a.: Wat heeft mij afgelopen schooljaar belemmerd? Wat wil ik meenemen van het afgelopen schooljaar? Wat is mijn wens voor het nieuwe schooljaar? Welke weg zou ik nu willen inslaan, alleen en/of met de kinderen en collega’s?

 

Een avond met mooie werkvormen waarmee jij direct, vanuit jouw gouden lijntje (GLIM), jouw levenspad, de eerste stap kunt zetten naar een ontspannen en inspirerend schooljaar. Een schooljaar waarin JIJ de hoofdrol speelt samen met je leerlingen. Wil jij dit ook? Open nu dan je mail en schrijf: JA IK WIL! en mail dit naar info@praktijk-angelique.nl

workshop voor vrouwen in het onderwijs
Tarieven
Een investering in jezelf: 2,5 uur inspiratie*
€15,00

*Het is ook mogelijk deze workshop individueel te boeken of bijvoorbeeld voor je team, neem contact op voor de mogelijkheden.

Alle prijzen zijn incl. 21% btw en excl. €0,19 per kilometer reiskosten buiten Oldenzaal.

Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen?

Bekijk de data van de workshop ‘Ja Ik Wil’ in de agenda.

Annulering: Kan een afspraak niet doorgaan? Geen probleem, afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Betaling: Je ontvangt van mij een factuur en een betalingsverzoek via Tikkie. Er is ook de mogelijkheid om in overleg de betaling in termijnen te voldoen. Betaling betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.